2012. június 15., péntek

Nagykorúak

Ma érkezett meg a válasz a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványtól, megvilágítva eddigi összes problémánkat:
Tisztelt Pályázó!

Ezúton tájékoztatom, hogy az üdülési támogatást, az Alapítvány Alapító Okirata alapján kizárólag a pályázaton részt vett, és támogatásban részesített személyek vehetik igénybe. Így a nagykorú gyermekek üdülésére nem vehető igénybe.
Jelzem továbbá, hogy az egyes szálláshelyek árainak kialakítása nem tartozik az Alapítvány hatáskörébe, azonban azt tudni kell, hogy a tulajdonosváltással akár a szolgáltatások összetétele, akár más jellemzők is lényegesen változhattak, így a korábbi évek árai nem jelentenek támpontot az idei üdülési támogatás esetén.
Hát... még szerencse, hogy az anyákkal  azért kivételt tettek... a gyerekek meg nem tartoznak a családhoz, pláne egy nagycsaládhoz, igaz?

Ámbár azt kétlem, hogy a szálláshelyek szolgáltatásának színvonala kétszeresére emelkedne idén nyáron, a márciusig lefoglalt nyaralások színvonalához képest. Mert gondolom, a szállodát nem újították fel az idény előtti 2 hónapban pincétől a padlásig, étteremmel és szaunázási lehetőséggel kiegészítve. De az végül is lehetséges, hogy a reggeli aranytányéron lesz a szobába szervírozva, kaviárral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése