2013. február 18., hétfő

Illúziók és valóság II. - Étkezési lehetőség

Adós vagyok még tavalyról a nyaralási élménybeszámoló további részével.
Most, hogy ISMÉT ITT az ERZSÉBET-PROGRAM (hangos hurrát kérünk!), próbálom a teljességre törekvően frissíteni a blogot.

Kellemes meglepetés volt, hogy reggelit tényleg kaptunk, és ha nem is aranytányéron, de egy kifejezetten jó vendéglőben. Igaz, kutyagolni kellett érte reggel, de megérte. Sok - köztük meleg - ételből lehetett választani, finom volt és kiadós. Talán az innivaló lehetett volna több, a szűk 1 csésze/fő nekem kevés volt, a gyerekeknek is. De nem baj, főzni már tudtunk a szállóban, még ha illegálisan is, így reggeli előtt elkészítettük azt a pár liter teát, amire szükségünk volt.

Viszont:
Szintén meglepetésként ért, de kevésbé kellemesként, hogy bár a szálloda vezetője szerint nem tudták a vacsora kérdését hasonló módon megoldani, a recepciós hölgy véletlenül elkottyantotta, hogy van, aki vacsorajegyet is kap.
Igen, ugyanezért az árért volt félpanziós verzió is.
A más szállodákból "kiszorult" Erzsébet-programos nyaralóknak más járt. Például - és ez tényleg csak példa - azoknak a családoknak, akik olyan szállodába foglaltak szállást, ahol benne volt a vacsora is a csomagban, de valamiért mégis itt kötöttek ki: esetleg az időpontot változtatták, vagy közben mégis elfogyott a hely.

Idén újra látom a felsorolásban a balatoni szállodát - megint csak reggelivel. Ezért most eggyel több napot ér - az 5 nap ebédje-vacsorája helyett van még egy napi szállás reggelivel.

Hát, kicsit irreális, de mi nem az ebben az egészben???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése